Intermediairdagen: praktische informatie

Praktische informatie over de Intermediairdagen. Bijvoorbeeld over de locatie en het bewijs van deelname zodat u PE-punten kunt aanvragen bij uw vakorganisatie.

Alle Intermediairdagen beginnen om 13.00 uur met een plenaire opening. Daarna volgt u uw persoonlijke programma met de door u gekozen sessies. U kunt in totaal 5 sessies bijwonen.

Bevestigingsmail

Controleer tijdig of u de bevestigingsmail hebt ontvangen, mogelijk is deze in uw spamfolder (ongewenste mail) beland. Hebt u geen bevestigingsmail gekregen? Schrijf u dan opnieuw in via de inschrijfknop. Het door u samengestelde programma vindt u terug op uw persoonlijke pagina, de link staat in de bevestigingsmail.

Wilt u uw keuze veranderen of uw afspraak annuleren? Dit kunt u doen via uw persoonlijke pagina. Uw gereserveerde plek komt dan weer beschikbaar.

Bewijs van deelname

Bent u aangesloten bij een vakorganisatie? Dan kunt u misschien PE-punten krijgen voor uw deelname aan de Intermediairdagen. Informeer bij uw vakorganisatie of zij PE-punten toekennen, hoeveel dat er zijn en wat u daarvoor moet doen. De Belastingdienst maakt voor elke deelnemer een bewijs van deelname aan. Als u op meerdere dagen sessies bijwoont, ontvangt u voor elke dag een bewijs van deelname. Team Intermediairdagen verstuurt het bewijs van deelname na afloop van de Intermediairdagen op 8 december 2023.

Online deelnemen en PE-punten

U krijgt ook een bewijs van deelname als u aan de online dagen deelneemt. Ook dan geldt dat u het bewijs van deelname per e-mail ontvangt, na afloop van alle online dagen op 12, 13 en 14 december 2023. Team Intermediairdagen verstuurt dan het certificaat op 15 december 2023.

Let op!

Bezoekt u een Intermediairdag niet, of kijkt u alleen de online dagen terug, dan ontvangt u géén bewijs van deelname. Uw deelname kan dan namelijk niet geregistreerd worden.

Bereikbaarheid locatie

U leest meer over de bereikbaarheid en parkeergelegenheid als u kiest voor de  locatie naar keuze.

Aanmelden kan nog

Aanmelden voor de Intermediairdagen kan nog steeds. Schrijf u in via de  inschrijfknop. U bent van harte welkom.

Relevante informatie

U vindt alle informatie over de Intermediairdagen 2023 terug op Intermediairdagen Belastingdienst.

loonadministratie, salarisverwerker, administratie, lonen, salarissen, personeelszaken,