Intermediairdagen 2023: op locatie en online

Ook dit jaar zijn ze er weer: de Intermediairdagen. U bent van harte welkom op 1 van de 10 verschillende locaties in het land. Lukt het u niet om op locatie aanwezig te zijn, dan kunt u deelnemen aan de online Intermediairdagen.

Intermediairdagen is een jaarlijks kennisevenement van de Belastingdienst. Hierin informeert de Belastingdienst fiscaal dienstverleners en salarisprofessionals over het Belastingplan 2024 en andere relevante onderwerpen.

Voor wie?

De Belastingdienst vindt de relatie met u als fiscaal dienstverlener en salarisprofessional belangrijk. Ook dit jaar zijn alle leden van Forum Fiscaal Dienstverleners (FFD) en Forum Salaris (FSA) welkom tijdens de (online) Intermediairdagen 2023. Medewerkers van de Belastingdienst kijken ernaar uit u te ontmoeten tijdens de verschillende sessies, of op de informatiemarkt.

Wanneer

De eerste Intermediairdag is op 7 november en de laatste op 6 december 2023. Kunt u niet fysiek aanwezig zijn? Dan bent u van harte welkom op de online Intermediairdagen die op 12, 13 en 14 december 2023 plaatsvinden.

Programma

Op de internetsite Intermediairdagen Belastingdienst is het programma gepubliceerd. Per thema wordt aangegeven waar deze over gaat. Sommige thema’s behandelen meerdere onderwerpen in verschillende deelsessies.

Inschrijven

De inschrijving start in oktober 2023. Alle leden van FSA en FFD krijgen automatisch via e-mail een uitnodiging om zich in te schrijven. Verdere details volgen nog.

Meer informatie

Alle informatie over de Intermediairdagen vindt u op de site van de Belastingdienst Forum speciale pagina.  

Overheid, RVO, Nederland , kabinet, 100% Salaris, 100- Salarisverwerking, 100 loon, 100 salaris, 100 loonadministratie, Salarisverwerkers, salarisverwerking,