Onze kennis is ‘up to date’

Salarisadministratie is een complexe materie. Zo zijn er regelmatig wijzigingen in de fiscaal, sociale en arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving. Een salarisadministrateur moet daarom voortdurend zijn of haar kennis up-to-date houden. De salarisadministrateurs van 100% Salarisverwerking volgen daarom regelmatig opleidingen en studiebijeenkomsten om hun kennis aan te scherpen en waar mogelijk te verdiepen. Om de kwaliteit te waarborgen staan onze medewerkers ingeschreven in het register van het Nederlands Instituut voor Register Payroll Accounting (NIRPA) en zijn zij lid van de Vereniging van Nederlandse Salarisadministrateurs (VNSa).

Onze salarisverwerking diensten

Onze naam is waar wij onze specialisten voor staan: met “100%” geven wij aan dat onze medewerkers specialisten zijn in ons vakgebied. Wij doen niet anders, personeels- en salarisadministratie! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het voeren van salarisadministraties van 1 tot 5000 medewerkers. Vanuit onze expertise bieden wij een oplossing voor elk personeelsvraagstuk.

Welk type dienstverlening past bij u?

Uitgangspunt is onze webbased software voor personeels- en salarisadministratie waarmee u 24 uur per dag toegang hebt tot uw digitale personeelsdossiers en salarisadministratie. Dit wordt ondersteund door handige apps waarmee verlofadministratie, digitaal declareren en personeelsplanning kinderspel wordt. Daarnaast zorgen handige koppelingen met onder andere uw boekhouding, arbodienst en roosterpakket voor eenvoudige een kostenbesparende oplossingen.

  • 100% Doe het zelf
  • 100% Samen
  • 100% Service 
100% Salaris, 100- Salarisverwerking, 100 loon, 100 salaris, 100 loonadministratie, Salarisverwerkers, salarisverwerking,