DOE HET ZELF LOONADMINISTRATIE

U voert zelf uw salarisadministratie en bent ook zelf verantwoordelijk voor uw salarisadministratie. Met onze software kunt u met uw basiskennis van salarisadministratie uw administratie zelf voeren. Ons salarispakket is overigens zeer compleet, gebruiksvriendelijk en professioneel. Wij bieden vele extra hulpmiddelen zoals een digitaal dossier, interactieve loonstrook, diverse geprogrammeerde controles en een dashboard waarmee u de controle over uw salarisadministratie houdt. Daarnaast hebben wij een professionele helpdesk en komen onze medewerkers graag bij u op kantoor voor een software training.

Dit is ‘doe het zelf’ 100% salarisverwerking

HR en Salaris zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Veel van de aanpassingen die HR doorvoert, hebben ook invloed op de salarisadministratie. Aangezien veel bedrijven wel een toegewijde HR-afdeling hebben, besluiten zij er veelal voor om ook de salarisadministratie hierbij onder te brengen.   

Inmiddels is er veel mogelijk in softwareland en ook de ontwikkelingen op het gebied van salarisadministratie-software hebben niet stil gelegen. Toegegeven, het zal even lastig zijn in het begin. Het kost enige tijd om de gehele administratie in de software te zetten, maar als het eenmaal staat heb je een volledige digitale omgeving met al je data waar jij de complete ownership over hebt.

Wanneer je de salarisadministratie zelf gaat doen kost je dit uiteraard wel wat tijd, en zal je ook moeten investeren in een softwarepakket. Echter, met de geavanceerde software van vandaag de dag is er veel mogelijk. Met een modern salarisadministratie pakket heb je een totaaloplossing voor payroll en HR binnen hetzelfde platform. Je kunt de administratie eenvoudig invoeren en automatiseren, je beschikt over een digitaal personeelsdossier, medewerkers hebben een app voor het doorgeven van uren, verzuim en verlof, om maar een paar dingen te noemen. Daarnaast heeft de software ook allerlei controles en checks die je een handje helpen bij het voorkomen van fouten. 

Door de HR en salarisadministratie in eigen hand te houden, bewaar je ook het overzicht voor jezelf. Je hebt één overzichtelijke plek voor de belangrijkste asset in je bedrijf: je medewerkers. Je bent altijd op de hoogte van het aantal uren dat je medewerkers maken en hoeveel kosten je hiervoor maakt. Zo sta je altijd dicht bij je bedrijf en ben je altijd betrokken met je medewerkers!

Hebben wij u kunnen overtuigen om de HR en salarisadministratie in eigen hand te nemen? Start dan vandaag nog geheel vrijblijvend voor 30 dagen je eigen 100% Salarisverwerking proefomgeving en ervaar het gemak! 

100% Salaris, 100- Salarisverwerking, 100 loon, 100 salaris, 100 loonadministratie, Salarisverwerkers, salarisverwerking,