100%

Onze naam is waar wij onze specialisten voor staan: met “100%” geven wij aan dat onze medewerkers specialisten zijn in ons vakgebied. Wij doen niet anders, personeels- en salarisadministratie! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het voeren van salarisadministraties van 1 tot 5000 medewerkers. Vanuit onze expertise bieden wij een oplossing voor elk personeelsvraagstuk.

Wij bieden ondersteuning en begeleiding bij de totale uitvoering van uw personeels- en/of salarisadministratie. Dit kan variëren van het uitbesteden van de salarisverwerking tot en met het inhuren van tijdelijke ondersteuning bij capaciteitsproblemen of begeleiding bij c.q. uitvoering van speciale projecten. U bepaalt zelf voor welke activiteiten u ondersteuning wilt. Hierdoor is onze dienstverlening altijd op maat gesneden.

Bent u op zoek naar een dienstverlener die de zorgen over uw loonadministratie uit handen neemt, dan hebben wij goed nieuws. 100% Salarisverwerking is een full service dienstverlener met een zeer helder en scherp prijsbeleid!

De strijd aan gaan met uw concurrenten of juist voor klantbehoud kiezen?

 • 100% Salarisverwerking versterkt de marktpositie van uw administratie- of accountskantoor en neemt uw zorgen uit handen.
 • 100% Salarisverwerking werkt door heel Nederland, is actief in alle sectoren en heeft inmiddels het vertrouwen van honderden bedrijven die hun salarisadministratie aan haar hebben toevertrouwd.
 • De intern ontwikkelde systemen waar zij gebruik van maakt zorgen voor een korte verwerkingstijd en monitoren de verwerkingsdata op vele punten om zo de kwaliteit te borgen.
  Dankzij deze lean-way-of-working is 100% Salarisverwerking n staat efficiënt te werken en kan alle aandacht worden besteed aan het persoonlijk begeleiden van uw klanten.
  Dit alles tegen een transparant tarief wat ver beneden de kostprijs van een salarisverwerking binnen uw eigen organisatie ligt.
 • De lage prijs gecombineerd met de persoonlijke benadering en uiterst deskundige medewerkers maakt 100% Salarisverwerking een uitstekende partij voor de outsourcing van de salarisadministratie van uw klanten.
  100% Salarisverwerking concurreert niet op het vlak van uw primaire dienstverlening. De juiste keuze vanuit ieder perspectief.
 • Voor administratie- en accountskantoren heeft 100% Salarisverwerking speciale regelingen.
  Overname van grotere portefeuilles of salarisafdelingen behoren ook tot de mogelijkheden, maar ook kleinere kantoren kunnen gebruik maken van onze dienstverlening en de speciale regelingen.

Welk type dienstverlening past bij u?

Uitgangspunt is onze webbased software voor personeels- en salarisadministratie waarmee u 24 uur per dag toegang hebt tot uw digitale personeelsdossiers en salarisadministratie. Dit wordt ondersteund door handige apps waarmee verlofadministratie, digitaal declareren en personeelsplanning kinderspel wordt. Daarnaast zorgen handige koppelingen met onder andere uw boekhouding, arbodienst en roosterpakket voor eenvoudige een kostenbesparende oplossingen.

 • 100% Doe het zelf
 • 100% Samen
 • 100% Service