De accountantsproducten voor de vaststelling van TVL Q2 en TVL Q3 zijn beschikbaar op de website van de NBA. Ondernemers met een TVL-aanvraag van € 125.000 of meer, moeten vanaf Q1 een accountantsproduct meesturen. 

Ondernemers moeten het accountantsproduct direct meesturen bij het indienen van de vaststelling. Het is nog niet bekend wanneer de eerste vaststellingsverzoeken voor TVL Q2 zullen worden verstuurd. Ondernemers ontvangen een verzoek per mail als zij de vaststelling kunnen indienen. 

RVO heeft een overzicht gemaakt van het accountantsproduct in alle TVL-periodes.

Periode     Voor wie WanneerMogelijkheid tot nasturenBijzonderheden
Q3Mkb en grote ondernemingen Bij de aanvraag en de vaststellingNee, u moet het direct meesturenU vindt de accountantsproducten op de website van de NBA.
Q2Mkb en grote ondernemingen Bij de aanvraag Ja, u ontvangt per mail een verzoek tot het leveren van aanvullende informatie U vindt deze taak op mijn.rvo.nl/tvl bij uw aanvraag. U heeft 4 weken de tijd. U kunt vragen om verlenging.U vindt het accountantsproduct op de website van de NBA.
 Mkb en grote ondernemingen Bij de vaststellingNee, u moet het direct meesturenU vindt het accountantsproduct op de website van de NBA
Q1Grote ondernemingen Bij de aanvraagJa, u ontvangt per mail een verzoek tot het leveren van aanvullende informatieU vindt deze taak op mijn.rvo.nl/tvl bij uw aanvraag. U heeft 6 weken de tijd. U kunt vragen om verlenging.U vindt het accountantsproduct op de website van de NBA.
 Mkb en grote ondernemingen Bij de vaststellingNee, u moet het direct meesturen U vindt het accountantsproduct op de website van de NBA
Overheid, RVO, Kabinet, Belastingen, wet en regelgeving NL