Nieuwe standpunten van de Kennisgroep loonheffing algemeen

De Kennisgroep loonheffing algemeen heeft recentelijk 3 nieuwe standpunten gepubliceerd. In dit bericht leest u om welke standpunten het gaat en waar u ze kunt vinden.

Het gaat om de volgende standpunten:

  1. Aanvraag gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid
    De Kennisgroep loonheffing algemeen heeft een standpunt ingenomen over de belastbaarheid van de aanvraag van een gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid door de werkgever. Lees het volledige standpunt op de internetsite van de Kennisgroepen in KG:204:2024:2 Gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid.
  2. Aanvraag tewerkstellingsvergunning
    De Kennisgroep loonheffing algemeen heeft een standpunt ingenomen over de belastbaarheid van de aanvraag van een tewerkstellingsvergunning door de werkgever. U leest het volledige standpunt op de internetsite van de Kennisgroepen in KG:204:2024:1 Tewerkstellingsvergunning.
  3. Aanvraag A1-verklaring
    De Kennisgroep loonheffing algemeen heeft een standpunt ingenomen over de belastbaarheid van de aanvraag van een A1-verklaring door de werkgever. Het volledige standpunt leest u op de internetsite van de Kennisgroepen in KG:204:2024:3 A1-verklaring.
100% Salaris, 100- Salarisverwerking, 100 loon, 100 salaris, 100 loonadministratie, Salarisverwerkers, salarisverwerking,