Houd gegevens van certificaatbeheerder bij Logius actueel

Het is belangrijk dat u de gegevens van de certificaatbeheerder bij Logius voor het PKI-certificaat actueel houdt.

Certificaatbeheerders zijn het 1e aanspreekpunt voor de leverancier van het PKIoverheid-certificaat. Deze beheerders vragen namens uw kantoor het certificaat aan. Het is belangrijk dat de gegevens van de beheerder up-to-date zijn, want belangrijke informatie over het certificaat – denk aan het verlopen daarvan – stuurt Logius per e-mail naar die beheerder. Is bijvoorbeeld het e-mailadres van de beheerder veranderd? Zorg dat Logius op de hoogte is. Dan kunt u veilig blijven communiceren met de overheid.

U kunt eventuele wijzigingen doorgeven via logius.nl/contact.

Wat is het PKIoverheid-certificaat ook alweer?

Het PKIoverheid-certificaat is een computerbestand dat werkt als een digitaal paspoort. Als iemand een internetsite, e-mail of document van uw organisatie wil bekijken, controleert zijn internetbrowser of e-mailprogramma het bijbehorende certificaat. Deze manier van identificatie verkleint de kans dat oplichters zich voor kunnen doen als iemand anders. Voor overheidsdiensten van Logius (SBR/Digipoort) heeft u een PKIoverheid services servercertificaat nodig.

100% Salaris, 100- Salarisverwerking, 100 loon, 100 salaris, 100 loonadministratie, Salarisverwerkers, salarisverwerking,