OSWO organiseert jaarcongres Loonheffingen

De Belastingdienst/team Ondersteuning Softwareontwikkelaars (OSWO) houdt op donderdag 3 november 2022 het jaarlijkse congres voor softwareontwikkelaars Loonheffingen. Salarisprofessionals zijn ook van harte uitgenodigd.

Dit jaar vindt het congres plaats in het Van der Valk Hotel Vianen.  

Tijdens het congres komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • wijzigingen in de loonheffingen per 2023 en de gevolgen daarvan voor de specificaties van  het aangiftebericht loonheffingen
  • ontwikkelingen rond het begrip inkomstenverhouding (IKV)
  • verwerking van werkgeversbetalingen in de aangifte loonheffingen 

Daarnaast is een medewerker van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat aanwezig om u bij te praten over de verplichting van grote werkgevers om vanaf volgend jaar gegevens aan te leveren over woon/werk- en zakelijk verkeer van hun werknemers. 

Ook collega’s van Forum Salaris zijn bij het congres aanwezig. U kunt met hen in gesprek gaan over zaken die u opvallen bij het gebruik van Forum Salaris. 

Datum en tijd

Het jaarcongres vindt plaats op donderdag 3 november 2022. De inloop is vanaf 9.30 uur. De presentaties starten om 10.00 uur. Het congres eindigt rond 16.00 uur. Voor de lunch wordt gezorgd. 

Locatie

Het jaarcongres vindt plaats in het Van der Valk Hotel Vianen.

Dit is het adres: 

Prins Bernhardstraat 75

4132 XE Vianen 

Aanmelden

Deelname aan het jaarcongres is gratis. U moet zich wel aanmelden. Dit kunt u doen tot uiterlijk 27 oktober. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin een QR-code waarmee u op donderdag 3 november toegang krijgt tot het jaarcongres. 

Uiterlijk 2 november ontvangt u de presentaties op datzelfde e-mailadres.

belastingen, belastingdienst, Overheid, belastingmaatregels, belastingdiensten,RVO, UWV, 2021, Kabinet,