OSWO organiseert jaarcongres Loonheffingen

De Belastingdienst/team Ondersteuning Softwareontwikkelaars (OSWO) houdt op donderdag 2 november 2023 het jaarlijkse congres voor softwareontwikkelaars Loonheffingen. Salarisprofessionals zijn ook van harte uitgenodigd. Dit jaar vindt het congres plaats in Hotel Schiphol A4.

Tijdens het congres komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • wijzigingen in de loonheffingen per 2024 en de gevolgen daarvan voor de specificaties van het aangiftebericht loonheffingen
  • afspraken over de samenwerking tussen de overheid en salarisontwikkelaars uit het klankbord salaris
  • de belangrijkste vragen en signalen van softwareontwikkelaars en salarisprofessionals die OSWO het afgelopen jaar heeft ontvangen

Het jaarcongres wordt afgesloten door de ketenmanager van de loonaangifteketen. Hij zal zijn visie geven op de toekomst van de loonaangifteketen.

Datum en tijd

Het jaarcongres vindt plaats op donderdag 2 november. De inloop is vanaf 13.00 uur. De presentaties starten om 14.00 uur. Het congres eindigt rond 21.00 uur. Voor het diner wordt gezorgd.

Locatie

Het jaarcongres vindt plaats in Hotel Schiphol A4.

Dit is het adres: 

Rijksweg A4 Nr.3
2132 MA Hoofddorp – Schiphol

Aanmelden

Deelname aan het jaarcongres is gratis. U moet zich wel aanmelden. Dit kunt u doen tot uiterlijk 31 oktober. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin een QR-code waarmee u op donderdag 3 november toegang krijgt tot het jaarcongres. 

Uiterlijk 31 oktober ontvangt u de hand-outs van de presentaties op datzelfde e-mailadres.

loonadministratie, salarisverwerker, administratie, lonen, salarissen, personeelszaken,