Intermediairdagen: “Het voegt echt wat toe”

U bent nog niet te laat, u kunt de Intermediairdagen nog steeds bezoeken. Meld u aan voor Arnhem (1 december), ’s-Hertogenbosch (6 december) of slotlocatie Egmond aan Zee op 8 december. Een bezoek aan de informatiemarkt of het volgen van actuele sessies tijdens die dagen is zeker de moeite waard.

Reacties van bezoekers van de Intermediairdagen: “De wijzigingen voor 2023 hoor je hier van de inspecteur zelf”, “De problemen waar wij tegenaan lopen, kunnen we bespreken” en “Ik zou anderen adviseren om ook te gaan, het voegt echt wat toe.”  

Tijdens de Intermediairdagen wordt u geïnformeerd over onder andere het Belastingplan 2023. Wilt u weten hoe een intermediairdag verloopt?

Kijk dan naar de video voor een impressie. Als u daarna interesse hebt om 1 van de laatste 3 dagen te bezoeken: aanmelden kan nog steeds. U bent van harte welkom.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar de internetsite Intermediairdagen. Daar vindt u onder meer het programma, de locaties, veelgestelde vragen en eerder geplaatste berichten.

loonadministratie, salarisverwerker, administratie, lonen, salarissen, personeelszaken,