Pr zaken, pr diensten, hr diensten, hrm management, personeelszaken, personeel

Digitaal dossier

Uiteraard kunt u op 100% Salarisverwerking een online personeelsdossier bijhouden. Ook kunt u hier documenten uploaden en zichtbaar maken voor uw medewerkers.

Personeelszaken, hr diensten, realtime,

Management rapportages

Met 100% Salarisverwerking heeft u realtime zicht op uw HR- en salarisgegevens weergegeven in overzichtelijke management rapportages en overzichten. Zo heeft u altijd inzicht in uw personeel.

Digitaal wijzigingen, personeelszaken digitaal

Digitaal wijzigingen doorvoeren

Met 100% Salarisverwerking kunt u digitaal wijzigingen voor uw personeel aangeven. Deze kunnen vervolgens goedgekeurd en verwerkt worden door uw salarisadministrateur.

Pr zaken, pr diensten, hr diensten, hrm management, personeelszaken, personeel

Functionering en beoordeling

In 100% Salarisverwerking is het mogelijk om functionerings- en beoordelingsgesprekken in te plannen en vast te leggen in het digitale dossier van uw medewerkers.

100% Salaris, 100- Salarisverwerking, 100 loon, 100 salaris, 100 loonadministratie, Salarisverwerkers, salarisverwerking,

HR signalen

U ontvangt van ons dagelijks de belangrijke signalen van de belangrijkste gebeurtenissen, zoals einde proeftijden, contracten, verjaardagen, jubilea, verzuim en verlof.

ESS diensten, nmbrs, app digitaal personeelszaken

ESS app

100% Salarisverwerking biedt u verschillende functionaliteiten voor medewerkers on-the-go en in real time met onze gratis mobiele apps voor de iPad®, de iPhone® en Android-toestellen.

Vraag direct een offerte aan