Themabijeenkomst

wet- en regelgeving buitenlandse arbeidskrachten

Tijdens een themabijeenkomst presenteert de Belastingdienst op 15 februari 2023 het rapport ‘Buitenlandse arbeidskrachten en loonheffingen’.

In het rapport vindt u antwoord op vragen over de heffing van loonbelasting en de sociale zekerheidsverplichtingen.

De sprekers op de themabijeenkomst zijn specialisten van de Belastingdienst. Zij gaan in op allerlei onderwerpen, variërend van inhoudingsplicht en verdragstoepassing tot internationale premieheffing. 

Informatie van de Belastingdienst

In het rapport ‘Buitenlandse arbeidskrachten en loonheffingen’ staat informatie van de Belastingdienst over dit onderwerp, plus vraagstukken die zich in de praktijk voordoen. Aan de hand van een casus krijgt u duidelijkheid over de wet- en regelgeving in de praktijk. 

Locatie en datum

De themabijeenkomst vindt woensdag 15 februari 2023 plaats in het Van der Valkhotel in Eindhoven. Het adres:

Van der Valkhotel

Aalsterweg 322

5644 RL Eindhoven

Tijdstip

De presentatie start om 14.30 en eindigt om 17.00 uur met aansluitend een borrel tot 18.00 uur. De inloop is vanaf 14.00 uur. 

Deelname

Deelname aan de themabijeenkomst is gratis. Wel is er een maximum aantal deelnemers. De Belastingdienst houdt rekening met een evenredige spreiding/deelname per kantoor. 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden per mail onder vermelding van uw naam, functie/specialisatie, e-mailadres en telefoonnummer. Tot uiterlijk 6 februari 2023 kunt u zich aanmelden via dit e-mailadres. Na aanmelding ontvangt u een terugkoppeling per e-mail. 

Exemplaar van het rapport

Deelnemers aan de themabijeenkomst ontvangen een fysiek exemplaar van het rapport. Daarna is het rapport uitsluitend online beschikbaar op de internetsite van de Belastingdienst.  

100% Salaris, 100- Salarisverwerking, 100 loon, 100 salaris, 100 loonadministratie, Salarisverwerkers, salarisverwerking,