Online salarisadministratie

door100% Salarisverwerking B.V.

Online salarisadministratie

salarisverwerking, salarisverwerkers, salarisverwerker, salarisadministratie, loonverwerker, loonverwerkers, loonadministratie, salaris administratie, salaris en loon regelingen, loonbelasting, loonpremies, salaris, ,loonregelingen, salaris premies, loonbelastingen, loon berekeningen, salaris berekening, personeelskosten, personeelspremies, administratie personeel,

Uw salarisadministratie in de cloud

Uw salarisadministratie wordt veilig opgeslagen en beheerd in onze cloud software. Dat betekent dat gegevens over de salarissen van uw medewerkers altijd en overal op één plek beschikbaar zijn. Uw medewerkers hebben zelf vanaf elk device toegang tot hun persoonlijke omgeving in de software en ontvangen daarin hun digitale salarisstroken en jaaropgaven.

Een vast aanspreekpunt

Wanneer u uw salarisadministratie aan ons uitbesteedt, heeft u een vast aanspreekpunt: een salaristeam in een van onze vestigingen bij u in de buurt. Hierbij kunt u altijd direct terecht met vragen, zowel telefonisch als per e-mail. Door deze persoonlijke samenwerking hebben we inzicht in uw situatie en kunnen we rekening houden met al uw specifieke wensen voor uw salarisverwerking.

Samenwerking met gespecialiseerde partners

Voor organisaties in het MKB/Bedrijfsleven en verzekeringsmaatschappijen werkt 100% Salarisverwerking regelmatig samen met onze gespecialiseerde partners.

De voordelen

 • Continuïteit en kwaliteit gewaarborgd
 • Up-to-date met de nieuwste wet- en regelgeving
 • Besparing op tijd en kosten
 • Digitale salarisstroken in de software overal en altijd beschikbaar
 • Eenvoudig uit te breiden met geïntegreerde online HR-modules

Salarisverwerker,loonadmnistratie, uitbesteden loonverwerking, salarisverwerking uitbesteden, salaris,loon,

Salarisverwerking tegen een betaalbare prijs

Veel organisaties denken dat het uitbesteden van de salarisadministratie een grote investering vraagt. Uit onze ervaring blijkt vaak het tegendeel, u kunt zelfs kosten besparen. Samen met u brengen wij graag in kaart wat in uw situatie de beste oplossing is: uw salarisadministratie uitbesteden of zelf verzorgen, bijvoorbeeld met behulp van onze software. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of telefonisch advies. Of vraag direct een offerte aan.

 • Salarisadministratie/verwerking
  Salarisadministratie/verwerking
  100% Salarisverwerking B.V. is een salarisadministratiekantoor. Door constant te innoveren, zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk tijd en geld kwijt bent aan uw salarisadministratie/verwerking. Dit doen we onder andere door middel van koppelingen tussen uw salarisadministratie en uw tijdregistratie- of planning software.
 • Koppelingen salarisverwerking
  Koppelingen salarisverwerking
  De meeste integraties zijn door ons zeer vlot en tegen lage kosten te realiseren. Deze koppelingen zorgen ervoor dat u nu al klaar bent voor strategische keuzes die u nu of in de toekomst gaat maken. Staat uw planningssoftware of tijdsregistratie systeem er nog niet bij? Er wordt volop gewerkt aan nieuwe (cloud)koppelingen. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de vele mogelijkheden.
 • Tijdregistratie- en planningssoftware
  Tijdregistratie- en planningssoftware
  Koppeling tussen tijdregistratie- en planningssoftware: Door middel van een koppeling tussen uw tijdregistratie- of planningssoftware en de salarisadministratie, worden de gewerkte uren automatisch ingeladen in uw salarisadministratie. U hoeft deze uren dus niet meer handmatig over te nemen of in te laden via een Excel-bestand. De automatische koppeling is minder foutgevoelig dan het handmatig overnemen van gegevens en bespaart u daarnaast veel tijd.
 • Dubbele vastlegging voorkomen door onze koppelingen
  Dubbele vastlegging voorkomen door onze koppelingen
  Wij merken dat gegevens voor de salarisadministratie regelmatig op twee plaatsen geregistreerd worden. Hierdoor kost het doen van de salarisadministratie, naar ons idee, onnodig veel tijd. In veel gevallen worden de gewerkte uren bijvoorbeeld zowel in het tijdregistratiesysteem als in de salarisadministratie verwerkt. Deze dubbele vastlegging kost tijd en is daarnaast foutgevoelig. Door middel van de koppelingen van 100%Salarisverwerking worden dit soort gegevens automatisch tussen de systemen uitgewisseld. Hierdoor hoeft u de gegevens maar op een plek te registreren en is de informatie in beide systemen altijd up-to-date. Door de juiste zaken te standaardiseren en te automatiseren houden onze salarisspecialisten tijd over om met u mee te denken over de groei van uw organisatie.

SALARISADMINISTRATIE EN HR SOFTWARE

100% Salarisverwerking B.V. salarisadministratiekantoor.

Door constant te innoveren, zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk tijd en geld kwijt bent aan uw salarisadministratie/verwerking.

Dit doen we onder andere door middel van koppelingen tussen uw salarisadministratie en uw tijdregistratie- of planning software.

De meeste integraties zijn door ons zeer vlot en tegen lage kosten te realiseren.

Deze koppelingen zorgen ervoor dat u nu al klaar bent voor strategische keuzes die u nu of in de toekomst gaat maken.

Staat uw planningssoftware of tijdsregistratie systeem er nog niet bij?
Er wordt volop gewerkt aan nieuwe (cloud)koppelingen.

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de vele mogelijkheden.

Yuki

Yuki werd opgericht in 2007 door Arco van Nieuwland, Lucas Brentjens en Sebastian Toet. De oprichters hebben jarenlange ervaring in de ontwikkeling van administratieve software.

Zendesk

Zendesk is een online oplossing die bedrijven helpt om betere klantenondersteuning te bieden.

AFAS

AFAS is een leverancier van gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Zij leveren ERP- en bedrijfsapplicaties in de cloud.

Kindplanner

KindPlanner is een softwarebedrijf dat slimme oplossingen voor de kinderopvang realiseert. Vanuit de visie dat de bedrijfsvoering zo optimaal mogelijk moet worden ingericht.

Absentiemanager

Absentiemanager is de alles-in-een oplossing voor verzuim binnen uw organisatie! De applicatie is geschikt voor het registreren van verzuimdata en is tevens een analyse- en sturingsinstrument bij de aanpak van verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Akiet

Akiet koppelt uw applicaties aan Nmbrs. Als uw applicatie niet in de lijst staat en wilt u een koppeling met Nmbrs laten maken?

Allsolutions

Organisaties die zich willen ontwikkelen tot succesvolle Extended Enterprises ondersteunt AllSolutions met een krachtige Software-as-a-Service oplossing waarmee zij samenwerking bevorderen en al hun processen af kunnen dekken.

Analysio

Met analys.io kunnen accountants- en administratiekantoren cli�nten monitoren zodat geen risico of advieskans onopgemerkt blijft.

A&O services

A&O Services voert al 60 jaar, voor iedereen in de sector Afbouw en Onderhoud, een groot aantal regelingen uit.

APG

APG is een pensioenuitvoerder die voor zijn opdrachtgevers het pensioen regelt van 4,5 miljoen mensen. We verzorgen het pensioen van ��n op de vijf gezinnen in Nederland.

ArboNed

ArboNed is een vooraanstaande en professionele dienstverlener, die zich richt op het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van werknemers, waardoor het verzuim binnen bedrijven en instellingen wordt verlaagd

Asperion

Uw loonjournaalposten kunt u downloaden vanuit Nmbrs en direct uploaden in Asperion.

Atrea

Atrea is een leverancier van systemen voor Tijdregistratie, Activiteiten/order/projecten registratie, Afwezigheidplanning, Toegangscontrole en Bezoekersregistratie.

Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster biedt bedrijven en personeelsleden een meerwaarde door een overzichtelijke personeelsplanning, hulp bij het maken van roosters en een snelle urenregistratie.

Benefits-Plaza

Wij bieden u een Employee Benefits platform voor de administratie en communicatie rondom alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden

Celon

Celon ondersteunt organisaties, teams en afdelingen met Software-as-a-Service oplossingen voor project-, resource- en portfoliomanagement.

Colland

Colland staat voor Collectief, Land- en Tuinbouw in Holland

Comandi Management

Comandi Management Dashboard is een uniek instrument om sturing te geven aan uw organisatie. Ontworpen voor ondernemers die geen interesse hebben in paginalange cijfertabellen: sturingsinformatie moet actueel, visueel en to-the-point zijn

CreAim

CreAim is de specialist op het gebied van online authenticatie en autorisatie. Hierbij maken zij gebruik van standaarden als eHerkenning en SBR

CTRL

Ctrl is een effici�nt, gebruiksvriendelijk en innovatief samenwerkingsplatform voor mkb accountants-, belastingadvies-, administratiekantoren en ondernemersbased HR software, dat middels dit programma de beste mensen voor uw bedrijf helpt te vinden

Daywize

Daywize Cloud is het meest gebruikersvriendelijke en flexibele systeem voor talentmanagement. Denk hierbij aan Functioneren & Beoordelen, 360graden Feedback, Recruitment en Learning Management

Declaree

Medewerkers kunnen met de Declaree smartphone app hun onkostenformulieren digitaal samenstellen en versturen naar Nmbrs.

Dyflexis Planningsoftware

Dyflexis Planningsoftware wordt ontwikkeld door Wodan Brothers. Dyflexis staat voor DYnamische FLEXibele Informatie Systemen.

Exact

Exact is een softwareleverancier die wereldwijd bedrijfsprocessen van ondernemers ondersteunt.

Ezora

Ezora helpt organisaties sinds 2008 om de juiste beslissingen te nemen. Via online rapporten en dashboards krijgen klanten beter inzicht in hun KPI’s.

ForecastXL

ForecastXL is een cloud-based managementinformatie-tool voor MKB en Accountancy.

HROffice

Met HROffice, halen organisaties een totaaloplossing voor online recruitment in huis, die vanaf vandaag direct gekoppeld kan worden aan de meeste HR- en salarissystemen.

i8solutions

i8 Solutions helpt organisaties om beter te presteren in hun business door ze inzicht te geven in hun resultaten, op elke gewenste manier.

Muis software

MUIS Software ontwikkelt administratieve software specifiek voor accountants en ondernemers (mkb, (groot)handelsbedrijven, logistieke ondernemingen, zakelijke dienstverlening, zzp'ers).

Informer

Sinds 1993 is Informer ontwikkelaar van snellere en goedkopere boekhoudsoftware, met name voor moderne Apple computers.

Invantive

Invantive levert softwareoplossingen voor projectmatig werkende bedrijven in de vastgoed, financi�le, bancaire, groenbeheer, technologie en ICT sector.

aa - L1nda

L1NDA is online personeelssoftware (planning en urenregistratie), gemaakt voor mensen.

aa Logicway

LogicWay is gespecialiseerd in de verwerking van boordcomputergegevens en salaris voorloop. De LogicWay software (TripLog) heeft als hoofddoel de controle en correctie op de boordcomputergegevens, en de berekening van de cao‐gerelateerde uurcomponenten en verblijfskosten.

Mijnrooster

Mijnrooster is het eerste Nederlandse online personeelsplanningsysteem voor het eenvoudig plannen van uw medewerkers.

OrgPlan

OrgPlan brengt de My-Orgchart organigram-software, dat ingezet kan worden voor simpele contact-organigrammen tot complexe metrics-organigrammen invoering en uitvoering van deze flexibele arbeidsvoorwaardenregelingen, het persoonlijk keuzebudget en de bijbehorende processen.

PersoneelsSysteem

Met PersoneelsSysteem kunt u heel gemakkelijk en snel overzichtelijke werkroosters maken, gewerkte uren registeren en uw personeelsadministratie beheren.

PGGM

Als pensioenuitvoeringsorganisatie verleent PGGM diensten op het gebied van pensioenbeheer, integraal vermogensbeheer en bestuurlijke advisering aan diverse pensioenfondsen-

PinkWeb

PinkWeb is al meer dan tien jaar marktleider met het innovatieve en meest gebruikte accountancy klantenportaal Cli�nt Online. PinkWeb helpt zijn klanten hiermee om hun werkprocessen te optimaliseren.

Real easy

Real easy boekhouden in de cloud voor de ondernemer die zelf zijn administratie wil doen, of in samenwerking met een accountant.

Retail Solutions

Retail Solutions is ruim vijf jaar actief met praktische oplossingen op het gebied van personeelsplanning voor retailers.

SecureLogin

SecureLogin faciliteert een veilig en gebruiksvriendelijk online bureaublad voor veel gebruikte cloudapplicaties.

Sympa

Sympa is een cloud-based HR software, dat middels dit programma de beste mensen voor uw bedrijf helpt te vinden

Syntrus Achmea

Syntrus Achmea beheert de volledige administratie van ruim 70 Nederlandse pensioenfondsen. Syntrus Achmea heeft een gevarieerd klantenbestand opgebouwd in uiteenlopende branches en sectoren.

TKP

Begonnen als uitvoeringsorganisatie van het pensioenfonds van PTT Nederland is TKP anno 2014 uitgegroeid tot een moderne, effici�nte en betrouwbare pensioenuitvoerder.

Twinfield

Twinfield International is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting.

Unit4

Unit4 levert effectieve boekhoudsoftware voor het midden- en kleinbedrijf en zzp’ers

MKBplusportaal

Met MKBplusportaal heeft u een volledig personeelsadministratie systeem online tot uw beschikking. De werkgever heeft ��n applicatie voor zijn personele gegevens, arbodienstverlening, salarisadministratie, digitaal personeelsdossier en zijn werkgeversverzekeringen.

NN

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 4 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financi�le dienstverleners van Nederland

Moneybird

Moneybird is in 2008 opgericht door drie jonge ondernemers die ondervonden hoeveel tijd het bijhouden van de financi�le administratie eigenlijk kost. Het ideale pakket bestond in hun ogen niet, dus besloten ze deze zelf te bouwen

Blue Carpet

Blue Carpet is een innovatief HR software bedrijf met de ambitie om al het aanwezige talent binnen organisaties en in de Nederlandse arbeidsmarkt inzichtelijk te maken het meest gebruikersvriendelijke en flexibele systeem voor talentmanagement. Denk hierbij aan Functioneren & Beoordelen, 360graden Feedback, Recruitment en Learning Management

Eijsink

Van personeelsplanning tot afrekensystemen, van keuken- en barmanagement tot webshops gekoppeld aan je kassa: Eijsink biedt slimme totaaloplossingen voor een effici�nte bedrijfsvoering.

VCD

VCD levert software, consultancy, infrastructuur en beheer aan bedrijven werkzaam in uiteenlopende branches.

VIATASK

VIATASK gelooft dat processen rondom contractafhandeling geen onnodige tijd mag kosten of aandacht van andere werkzaamheden mag afhalen.

Visionplanner

Met Visionplanner Cloud heeft u snel inzicht in uw financi�le resultaten van vandaag en waar u gaat uitkomen morgen, deze maand… dit jaar

AccountView-Visma

Visma e-Accounting is een complete cloudoplossing voor ondernemers en bevat een compleet pakket voor boekhouden en factureren.

&

AccountView (van Visma) vereenvoudigt boekhouden door het automatiseren van de administratieve processen.

Werktijden.nl

Werktijden.nl is een online personeelsplanning. Stapels roosters op papier en mappen vol met verlofaanvragen worden vervangen door een beeldscherm en toetsenbord.

Workbee

Workbee is het digitale postkantoor voor de effici�nte en veilige bezorging van data. Data van uw applicatie met betrekking tot HRM, planning, verzuim of salaris wordt gesynchroniseerd met een andere applicatie.

WorkForce Pro

Met WorkForce Pro maakt u overzichtelijke personeelsplanningen en kunt gewerkte uren registreren

XPS-HubSpot_Support

XPS Logic is een flexibel in te richten informatiesysteem. Haar onderscheidende kracht ligt in het feit dat een groot aantal mogelijkheden in een systeem gecombineerd is.

X-Portal

X-Portal is gloednieuwe, volledig onafhankelijke Portal software, in combinatie met XBRL en SBR, Online boekhouden, aangifte management, koppelingen met financi�le & fiscale systemen en document management en dossiers.

Yoobi

Yoobi bestaat uit verschillende online modules voor urenregistratie, tijdregistratie, verlof, CRM, online facturatie en planning.

Netvlies

Staat uw applicatie niet in de lijst en wilt u een koppeling met Nmbrs laten maken? Netvlies koppelt uw applicaties aan Nmbrs.

Joboti

Joboti levert een HR chatbot voor medewerkers van uw bedrijf. Met een chatbot, kan het merendeel van de HR vragen direct beantwoord worden.

Iselect

Iselect ontzorgt de invoering en uitvoering van deze flexibele arbeidsvoorwaardenregelingen, het persoonlijk keuzebudget en de bijbehorende processen.

Maetis Ardyn

Duurzame inzetbaarheid, een veranderende ziektewet en vergrijzing. Deze tijd vraagt om nieuwe arbodienstverlening. MaetisArdyn is met haar resultaatgerichte aanpak de partner van de werkgever en werknemer in nieuwe arbotijden.

Arbodienst

De Arbodienst is een adviesorganisatie nieuwe stijl. De Arbodienst is in 2003 opgericht. Mede door De Arbodienst heeft er een verschuiving plaatsgevonden van traditionele arbodienstverlening naar het eigen regiemodel

Arbovitale

Werken draait om mensen. Verzuim dus ook. ArboVitale ondersteunt werkgevers en werknemers met verzuimbegeleiding, preventie en keuringen.

STP nl

STP Nederland is gespecialiseerd in het automatisch koppelen van deelnemersgegevens tussen loonadministratiesoftware en verzekeraars

Novire

Novire ondersteunt organisaties in de zorg- en welzijnssector, het onderwijs en in de zakelijke dienstverlening om processen te optimaliseren

R en R

R&R staat voor Retail & Result: software en services voor food retailers, met als doel een verbeterd resultaat. R&R helpt winkelketens en franchiseondernemers om een balans te vinden tussen loonkosten en productiviteit.

GPS

GPS is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in duurzame totaaloplossingen op vlak van tijdregistratie, personeelsplanning, toegangscontrole en camerabewaking.

Nedap

PEP is een product van Nedap. Met deze applicatie kunnen zowel vaste medewerkers als uitzendkrachten op een eenvoudige manier geregistreerd worden.

Nostradamus

Nostradamus is online planningssoftware gebaseerd op behoefte en budget. Nostradamus, software met een plan!

Digitaal Kantoor

Met Digitaal Kantoor heb je als MKB'er een uniek 5 �in�1 totaalpakket voor jouw boekhouding, personeelsadministratie, in� en verkoop (handel), CRM en projectmanagement.

Cash Software

Cash Software bv ontwikkelt en ondersteunt sinds 1984 standaard financi�le programmatuur voor het MKB.

e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl is een online boekhoud- en facturatieprogramma waarmee starters, zzp en mkb-ondernemers zelf of in samenwerking met een boekhouder online de boekhouding kunnen doen.

Over de auteur

100% Salarisverwerking B.V. administrator