UWV Werkgeverscongressen Online 2020 geannuleerd

door100% Salarisverwerking B.V.

UWV Werkgeverscongressen Online 2020 geannuleerd

De UWV Werkgeverscongressen Online 2020 gaan niet door op 17 en 18 november.
               
UWV verplaatst de congressen naar begin 2021.

Zodra de nieuwe data bekend zijn, verschijnt hierover een bericht op de internetsite van UWV. Ook zal UWV dan bekendmaken wanneer u zich kunt inschrijven.

De congressen gaan niet door omdat het uitzenden vanaf de locatie niet meer mogelijk is vanwege de regelgeving in verband met het coronavirus.
 

Melding

UWV Werkgeverscongressen Online 2020 GEANNULEERD

Door de huidige beperkende maatregelen zijn wij genoodzaakt om de UWV Werkgeverscongressen Online te annuleren. Het uitzenden vanaf onze locatie is niet meer mogelijk gebleken in het licht van de nieuwe afgekondigde regelgeving in verband met het coronavirus. UWV heeft daarom besloten de congressen te verplaatsen naar begin 2021.

Wij zullen u zodra de nieuwe data bekend zijn zo snel mogelijk over de UWV Werkgeverscongressen Online informeren via deze site en onze overige communicatiekanalen. Daarbij zullen wij tevens aangeven wanneer de inschrijving start.

Wij hopen u weer snel te mogen verwelkomen begin 2021!

 

Over de UWV Werkgeverscongressen Online

De UWV Werkgeverscongressen Online vormen het jaarlijkse kennisevenement met interessante informatie van UWV voor HR-professionals of vertegenwoordigers van (middel)grote werkgevers in Nederland. Ook dit jaar is het doel om u te informeren over de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en in de sociale zekerheid.

In 2021 worden zo’n 2.000 werkgevers online in verbinding gebracht met experts van UWV. Werkgevers kunnen verschillende kennissessies online volgen om bijgepraat te worden over belangrijke wet- en regelgeving rond ontslag, ziekte en re-integratie én de laatste stand van zaken over regelgeving voor werkgevers met betrekking tot de gevolgen die zij ondervinden vanwege het coronavirus. Ook geven wij een blik op de toekomst.

Alle presentaties worden live uitgezonden met een live chat-mogelijkheid met sprekers en standhouders. Het programma is compacter doordat alles digitaal is, maar is zeker niet minder informatief, actueel en waardevol voor de doelgroep.

Hieronder ziet u een impressie van één van de fysieke congressen welke in 2019 plaatsvond.

 
Bron: uwv.nl
 
 
UWV, Noodpakket, Loket, Overheid, NOW regeling, Steunpakket, Loonsteun, Loon subsidie, salaris ondersteuning, inkomensondersteuning, ww uitkering, wajong,

Over de auteur

100% Salarisverwerking B.V. administrator