L1NDA Personeelsplanner

door100% Salarisverwerking B.V.

L1NDA Personeelsplanner

100% Salarisverwerking B.V. geeft je nog eens extra voordeel met L1NDA

                     

De oplossing voor het vinden, plannen, aansturen en uitbetalen van personeel.

L1NDA is de meest gebruiksvriendelijke personeelsplanner.
Wij van 100% Salarisverwerking werken graag met L1NDA en kunnen nu ook u wat extra aanbieden.

Meer weten, zie hier onder wat?

En bij interesse bel of gebruik de link.

Wat en hoe L1NDA?


Maak snel en makkelijk een op maat ingesteld rooster met L1NDA. Je kunt gebruik maken van zeven verschillende roosterweergaves, die ook allemaal te downloaden zijn in Excel. Vind snel de juiste medewerker voor je openstaande diensten, heb overzicht wie wanneer beschikbaar is en verzend het definitieve rooster met één klik op de knop.

L1NDA beïnvloedt de collegialiteit, de betrokkenheid met de werkgever en de gastvrijheid door het aansturen, plannen en verlonen van personeel weer simpel en leuk te maken.
L1NDA Personeelsplanner
L1NDA Personeelsplanner

Persoonlijk advies voor personeelsplanning

Als je start met L1NDA krijg je een gratis intakegesprek met jouw persoonlijke adviseur. Met deze adviseur kun jij je wensen en vragen bespreken, zodat jouw L1NDA-account precies bij jouw organisatie aansluit. Wij delen ook graag onze kennis met jou in onze L1NDA-academy – helemaal gratis!

L1NDA Personeelsplanner

Op maat gemaakt L1NDA-account


Elk bedrijf is anders, dit betekent ook dat elk L1NDA-account anders is. We richten L1NDA volledig in naar jouw wensen. Denk hierbij aan de verschillende afdelingen, type diensten, het wel of niet registreren van pauzes en maaltijden.

L1NDA Personeelsplanner

Gratis begeleiding voor jou en je medewerkers


L1NDA deelt graag kennis met jou. Bekijk onze L1NDA-academy en download gratis kennisdocumenten waarin tips en informatie staat om jouw business een boost te geven. Je kunt je ook inschrijven voor de gratis online inboxcursussen en webinars waarin we de verschillende functies van L1NDA uitleggen.

L1NDA Personeelsplanner

Altijd en overal toegang tot het rooster


L1NDA’s personeelsplanning software heeft naast een webapplicatie ook een mobiele app voor jouw en je medewerkers. Met de L1NDA-app heb je altijd toegang tot het rooster. Je medewerkers kunnen aankomende- en afgelopen diensten zien, diensten registreren, inzicht krijgen in de personeelslijst met telefoonnummers en zien wie er op dit moment aan het werk is. Het doorsturen van het rooster is niet meer nodig. De wijzigingen die je maakt zijn direct voor iedereen zichtbaar.

L1NDA Personeelsplanner promo, 100 Salarisverwerking BV

Over de auteur

100% Salarisverwerking B.V. administrator