HRM Quick scan

door100% Salarisverwerking B.V.

HRM Quick scan

Zijn uw risico’s op arbeidsrechtelijk gebied afgedekt?

                                    

We naderen het einde van het jaar 2017, wilt u weten hoe uw bedrijf ervoor staat voor 2018!

Test uw huidige stand van zaken op het gebied van personeelszaken. Dat kan op verschillende niveaus als HR Basic Scan & HR Total Scan of de snelle HR Quick Scan.

Doe de gratis HR Quick Scan van Werkgeverscoach.

Het heeft betrekking op de diverse HR besluitvormingsgebieden en het ziekteverzuim. Het niveau van HR instrumentarium wordt geanalyseerd en er wordt onderzocht in hoeverre dit aansluit bij de verwachtingen vanuit management en de eisen vanuit de bedrijfsstrategie.

Wat levert het u op?

Meedoen met de test helpt u snel in kaart te brengen op welke terreinen u meer uit uw medewerkers kunt halen. U krijgt een directe snelle inzicht over eventuele verbeterpunten en noodzakelijke aanpassingen op het terrein van personeelszaken. De uitslag van de test ontvangt u per e-mail.

Uw medewerkers zijn uw kostbaarste kapitaal.

Investeren in HRM betaald zich uit, met 100% Werkgeverscoach verdiend u die investering snel weer terug!

Een goede HRM begint bij foutloze en complete personeelsdossiers, passende functieprofielen en eerlijke communicatie met uw medewerkers. Wij ondersteunen u hierbij of nemen HRM – taken van u over, desgewenst op locatie. Onze HRM – diensten zijn bedoeld voor werkgevers die vanwege hun bedrijfsgrootte geen eigen P&O – afdeling hebben, maar hun HRM-zaken uiteraard wel goed op orde willen hebben. Toch doen ook grotere ondernemingen met een eigen P&O – afdeling vaak een beroep op onze specialisten.

Met de producten van 100% Werkgeverscoach weet u of uw HR processen en personeelsbeleid:

  • Effectief en efficiënt zijn.
  • Voldoen aan wet- en regelgeving.
  • Heeft u risico’s geïdentificeerd.

Hoe de scans van 100% Werkgeverscoach u helpen?

Met de resultaten van de HR Scans kunt u zorgdragen voor meer tevredenheid bij uw medewerkers en een betere marktpositie voor u als werkgever. U bent in staat meer energie te steken in het versterken van uw onderneming, u bespaart kosten en haalt een hoger rendement uit uw medewerkers!

Producten bestaan uit:

  • HR Quick Scan: met deze GRATIS scan heeft u binnen 10 minuten een indruk hoe uw organisatie ervoor staat.
  • HR Basic Scan: met deze scan heeft u in korte tijd in beeld waar uw aandacht naar toe moet gaan en kunt u prioriteiten bepalen in uw aanpak.
  • HR Total Scan: onze experts maken een uitgebreide inventarisatie. Met het rapport weet u waarmee u aan de slag kunt.
  • HR Actieplan: afhankelijk van de uitkomsten maken onze experts met u een op maat gemaakt actieplan om mogelijke risico’s op te lossen en zaken te verbeteren.
  • HR Onderhoud: wanneer u uw zaken op orde heeft wilt u dit zo houden. Wetten en regels veranderen, uw organisatie ontwikkelt! 100% Werkgeverscoach ondersteunt u graag bij het onderhoud van uw HR processen en personeelsbeleid.

Gratis HR Quick Scan!

Om kennis te maken met deze producten kennen wij de gratis HR Quick Scan.

Met deze gratis scan heeft u snel een eerste indruk van hoe uw organisatie ervoor staat. Daarbij krijgt u een indruk van onze werkwijze en wat wij belangrijk vinden in de ondersteuning aan uw organisatie.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Om te proberen, klik op de foto.

HRM scan, hr scan, quick scan,hr quickscan, quick hr scan,gratis hrm scan,gratis hr scan,personeelsscan, werknemersscan,bedrijfscan,ondernemerscan, hr bedrijf scan, hr

Over de auteur

100% Salarisverwerking B.V. administrator