Bereid u voor op Brexit!

door100% Salarisverwerking B.V.

Bereid u voor op Brexit!

Oproep van minister Kaag en staatssecretaris Keijzer.
                 
Minister Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) en staatssecretaris Keijzer (Economische Zaken en Klimaat) roepen tienduizenden ondernemers in hun brief van 21 oktober op om zich goed voor te bereiden op Brexit.

In de brief brengen Kaag en Keijzer er begrip voor op dat ondernemers het tijdens de coronacrisis zwaar hebben. Maar ze wijzen hen er op om ondanks alles toch te zorgen dat ze klaar zijn voor de gevolgen van Brexit. Vanaf 1 januari 2021 is de overgangsperiode voorbij en verandert er van alles bij het zakendoen met het Verenigd Koninkrijk. Met nog 2 maanden te gaan, moeten bedrijven zich opmaken voor deze nieuwe werkelijkheid.

 

Brexitloket helpt

Om ondernemers te helpen om zich goed voor te bereiden, wijzen de minister en staatssecretaris op de Brexit Impact Scan en de Brexitvouchers. Met de Brexit Impact Scan kunnen ondernemers makkelijk in kaart brengen welke gevolgen Brexit voor hun bedrijf heeft. Ook kunnen ze gebruikmaken van een Brexitvoucher. Met deze subsidie krijgen bedrijven een adviseur voor deskundig advies over alternatieve markten en de gevolgen van Brexit voor hun onderneming. Houd Brexitloket de komende tijd in de gaten om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Brexit.
 
Lees de volledige brief van minister Kaag en staatssecretaris Keijzer op Brexitloket.
 
 
Rijksoverheid, overheid, Belastingdienst , Loonheffingen , loonbelasting, loon inkomsten, loonkosten, loonheffing, wet en regelgeving,

Over de auteur

100% Salarisverwerking B.V. administrator