100% Pakket


 

100% Service

De naam zegt het al. Bij 100% Service nemen wij uw gehele salarisadministratie uit handen. U heeft er geen enkel omkijken meer naar. Wij verwerken de gegevens van uw werknemers in ons salarispakket. Het resultaat is maandelijks voor hen een overzichtelijke loonstrook. Daarnaast dienen onze specialisten voor u de aangifte loonheffingen in. U hoeft alleen nog maar de eventuele mutaties aan te leveren en uiteraard de betaling te verzorgen. Kortom, wij ontzorgen u en besparen u daarmee veel tijd en energie! Dat is nou 100% Service.
 

100% Samen

Afhankelijk van de beschikbare salariskennis in uw organisatie kunt u een deel of alle salarismutaties zelf invoeren. Wij nemen de salarisverwerking en controle van u over nadat u de gegevens hiervoor heeft ingevoerd. Met onze professionele ondersteuning staat u er uiteraard niet alleen voor. Mocht u er namelijk even niet uitkomen dan kunnen wij online meekijken en meestal direct antwoord geven op uw vraag of het probleem oplossen. Naast deze helpfunctie komen onze medewerkers ook graag bij u op kantoor om u wegwijs te maken in onze salarisadministratiesoftware.
 

100% Doe het zelf

U voert zelf uw salarisadministratie en bent ook zelf verantwoordelijk voor uw salarisadministratie. Met onze software kunt u met uw basiskennis van salarisadministratie uw administratie zelf voeren. Ons salarispakket is overigens zeer compleet, gebruiksvriendelijk en professioneel. Wij bieden vele extra hulpmiddelen zoals een digitaal dossier, interactieve loonstrook, diverse geprogrammeerde controles en een dashboard waarmee u de controle over uw salarisadministratie houdt. Daarnaast hebben wij een professionele helpdesk en komen onze medewerkers graag bij u op kantoor voor een software training.
 

100% focus op kostenbeheersing

In deze economisch lastige tijd moet u als ondernemer uw kosten zo laag mogelijk houden. 100 % Salarisverwerking helpt u daarbij. Door bijvoorbeeld nauwgezet te kijken hoe de lonen van uw medewerkers zijn opgebouwd. Er is in het kader van fiscaal vriendelijk belonen, dus het uitruilen van brutoloon tegen netto vergoedingen, heel veel mogelijk. En ook op het vlak van sociale zekerheid is niet zelden financieel profijt te halen. Zo hebben we bijvoorbeeld al voor veel van onze cliënten met succes voor duizenden euro’s aan premiekortingen en afdrachtsverminderingen bij de fiscus geclaimd.
 


 

Onze kennis is 100% ‘up to date’

Salarisadministratie is een complexe materie. Zo zijn er regelmatig wijzigingen in de fiscaal, sociale en arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving. Een salarisadministrateur moet daarom voortdurend zijn of haar kennis up to date houden. De salarisadministrateurs van 100% Salarisverwerking volgen daarom regelmatig opleidingen en studiebijeenkomsten om hun kennis aan te scherpen en waar mogelijk te verdiepen. Om de kwaliteit te waarborgen staan onze medewerkers ingeschreven in het register van het Nederlands Instituut voor Register Payroll Accounting (NIRPA) en zijn zij lid van de Vereniging van Nederlandse Salarisadministrateurs (VNSa)
 
 
werkkostenregeling naar 1,3 procent, wkr fiscale, werkkostenregeling belastingdienst wkr, De werkkostenregeling (WKR)